Constructiesystemen

Constructiesystemen

Slimme systeemoplossingen

Lutters Handel B.V. kan u vanaf heden, door samenwerking met de producent Walraven, een totaalpakket aanbieden op het gebied van bevestigingssystemen.In het uitgebreide assortiment bevinden zich beugels met vele verschillende soorten accessoires, evenals montagerails voor verschillende toepassingen.

 

Uitgebreid assortiment

Walraven biedt een uitgebreid assortiment aan kwalitatief betrouwbare, gemakkelijke en snelle productoplossingen. Denk hierbij aan verschillende soorten beugels, montagerails, brandmanchetten en nog veel meer. Daarnaast biedt Walraven een service in de vorm van Project Engineering die hulp kan bieden bij het oplossen van technische vraagstukken.

 

Van engineering tot montage-instructies

Met het voortschrijden der techniek wordt het werken met bevestigings- en brandwerende systemen steeds complexer. Bij de voorbereiding of uitvoering van een project kunt u een probleem tegenkomen dat u zelf niet kunt oplossen. Aan de hand van uw individuele wensen doen de Engineers van Walraven u een voorstel dat onderbouwd is met gedetailleerde berekeningen, 3D CAD tekeningen, onderdelenlijsten en off ertes.