NIEUWE GENERATIE BIS RAPIDSTRUT® ACCESSOIRES!

Het BIS RapidStrut® Bevestigingssysteem biedt een ongekende keuze aan railprofielen en wandconsoles. Daarnaast is een breed assortiment aan accessoires verkrijgbaar met onder andere schuifmoeren, kogelscharnieren en verschillende soorten verbinders. Deze accessoires zijn onlangs allemaal geoptimaliseerd en maken deel uit van het BIS UltraProtect® 1000 Systeem.

Dit houdt in dat de producten geschikt zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen en extreem corrosiebestendig zijn. Moeiteloos doorstaan de producten een zoutsproeitest van minimaal 1.000 uur* (volgens ISO 9227). Alle producten die vallen binnen het BIS UltraProtect® 1000 assortiment zijn van uitstekende kwaliteit waardoor ze tenminste 20 jaar meegaan in een corrosieve omgeving**. 

Alle BIS RapidStrut® G2 accessoires zijn ‘klaar-voor-gebruik’ voorgemonteerd en geschikt voor alle Strut-railprofielen. Daarnaast beschikken de producten over een ‘Direct Twist’ technologie voor een gemakkelijke en betrouwbare installatie. De visuele markering op de accessoires maakt het handig de positie van de schuifmoer te controleren. De nieuwe generatie accessoires is daarnaast geoptimaliseerd om een gemakkelijke installatie met elektrische gereedschappen mogelijk te maken.

BIS RapidStrut® Verbinder 90° G2 (BUP 1000)
Zo vormt de BIS RapidStrut® Verbinder 90° G2 onderdeel van de nieuwe generatie BIS RapidStrut® Verbinders. Het installeren gaat gemakkelijk en snel door onder andere de voorgemonteerde BIS RapidStrut® Schuifmoeren voor een snelle, handvaste bevestiging.

De BIS RapidStrut® Verbinder 90° G2 is complementair met de producten uit het uitgebreide assortiment BIS UltraProtect® 1000, zoals met de BIS RapidStrut® Montagerail DS 5. Dit rail staat garant voor een snelle en eenvoudige montage. Het rail is door een uniek gatenpatroon tweezijdig te gebruiken m.b.v. BIS RapidStrut® toebehoren.

Gemaakt voor constructies met Strut-rail
Ook de BIS RapidStrut® Railverbindingsstrips G2 en de BIS RapidStrut® Railverbinders T en X G2 maken deel uit van het BIS UltraProtect® 1000 Systeem. Deze strips en verbinders zijn geschikt voor het maken van constructies met Strut-rail. Ook deze producten hebben voorgemonteerde BIS RapidStrut® Schuifmoeren en zijn ‘klaar-voor-gebruik’ gemonteerd voor een snelle, handvaste bevestiging. Er zijn tevens BIS RapidStrut® Verbinders 135° G2 (BUP 1000) verkrijgbaar.

  Het assortiment omvat daarnaast BIS RapidStrut® Klembeugels G2 (BUP 1000), BIS RapidStrut® Schuifmoeren G2 (BUP 1000) en BIS RapidStrut® 
  Hammerfix G2 (BUP 1000).

  Meer informatie?
  Alle bovengenoemde producten profiteren van de voordelen en kenmerken van de nieuwe generatie accessoires en het BIS UltraProtect® 1000
  systeem. Vraag onze afdeling verkoop voor meer informatie. 
 

    * Tot het verschijnen van maximaal 5% rood roest.
  ** De garantievoorwaarden, FAQ’s en installatietips vindt u op onze website www.walraven.com.